El Tarragona Fem Bàsquet començarà la segona fase el 25 de febrer al Sagrat Cor contra el Bencriada

By
Updated: febrer 15, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet ja coneix el calendari de la segona fase de la competició. El conjunt lila, que estarà emmarcat en el Grup 4 (per evitar el descens), jugarà el primer partit el 25 de febrer al Sagrat Cor contra el Bencriada, un conjunt que té un balanç de 6 victòries i 2 derrotes que arrossega de la primera volta (resultats contra equips que també juguen aquesta segona fase en el Grup 4). El Tarragona Fem Bàsquet té un balanç de 4 i 4. En la segona jornada, el conjunt lila visitarà la pista del Grup Barna (5 de març) que té un registre d’1 triomf i 17 derrotes.  En la tercera jornada, l’equip que entrena Albert del Rey rebrà el CEJ l’Hospitalet (6 i 2).

Els tres últims classificats del Grup 4 baixaran a Primera Catalana directament. Jugaran la promoció de descens els equips classificats entre la cinquena i la setena posició. El 5è i 6è jugaran entre ells, sempre al millor de tres partits. El 7è classificat jugarà contra el 10è del Grup 3, és a dir, un dels equips que competeixen a partir d’ara per ascendir a Lliga Femenina 2. Aquesta és una novetat respecte a altres temporades. Així, abans, els equips que es classificaven pel grup de dalt, d’ascens (en aquest cas, Grup 3), ja tenien la permanència assegurada, això provocava que el rendiment competitiu d’alguns conjunts baixés molt perquè no tenien aspiracions d’ascens i desvirtuava, en certa manera, la competició.

El cos tècnic del TGN Bàsquet ha elaborat una classificació no oficial d’acord amb els resultats de la primera fase de tots els equips de Copa Catalunya Femenina. Així, el Tarragona Fem Bàsquet ocuparia la cinquena posició abans de començar aquesta segona part del campionat, empatat amb SESE i Tordera. Els resultats de la primera fase entre rivals seran molt importants a nivell d’average, i això podrà ser decisiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.