El Tarragona Fem Bàsquet entra en la tercera setmana de pretemporada

By
Updated: agost 30, 2016

La moral és alta en les files del Tarragona Fem Bàsquet. Tot i que la plantilla no està tancada perquè s’espera alguna incorporació en forma de pivot, el conjunt lila treballa amb il·lusió. Les jugadores que entrena Albert del Rey, que sempre han demostrat un compromís total i una professionalitat fora de qualsevol dubte, han iniciat la tercera setmana de pretemporada oficial (van començar el 16 d’agost) tot i que la majoria pràcticament no han parat des que va finalitzar el curs passat.

Excepte alguns dies per descansar, sobretot mentalment, la gran part de la plantilla, formada per jugadores tarragonines, han anat a entrenar voluntàriament durant aquest estiu al pavelló del Sagrat Cor i, a més, s’han exercitat per la seva banda. Per ganes, no hi serà. «Està clar que físicament estarem millor que molts equips en aquest inici de temporada perquè, de fet, gairebé no hem parat. Hem fet entrenaments durant l’estiu i moltes d’elles han vingut», diu Albert del Rey.

La previsible arribada d’algun fitxatge no és l’única absència. En un període on algunes de les noies treballen per aconseguir uns estalvis o bé fan vacances de la seva feina habitual, no sempre es pot reunir tothom, però la majoria de dies, les convocatòries han estat plenes, amb 9 integrants. «Ara esperem poder rebre les incorporacions de les júniors, que s’han classificat brillantment pel nivell preferent».

A falta de saber qui vindrà a reforçar l’equip, Del Rey i Crespo treballen sobre la base tàctica de l’any passat. «En essència, serem les mateixes, però, clar, les característiques de les jugadores que puguin venir, poden aportar matisos al nostre joc», assegura l’entrenador.

Entreno 2w

 

Entreno 4w

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *