El Tarragona Fem Bàsquet guanya la selecció catalana cadet en un amistós a Cunit (50-40)

By
Updated: novembre 27, 2016

Després de la important victòria d’ahir al Sagrat Cor contra l’Arenys (61-54), el Tarragona Fem Bàsquet ha guanyat la selecció catalana femenina en categoria cadet en un partit amistós que s’ha disputat aquest migdia a Cunit. El combinat català es troba en aquesta població preparant el campionat d’Espanya i necessitava un rival de nivell per fer un test real en competició. «Crec que és positiu per a tots. Per a nosaltres suposa donar un cop de mà a la Federació Catalana i fer més visible el club també», diu Albert del Rey. El cos tècnic del Tarragona Fem Bàsquet s’han adaptat a les necessitats de la selecció catalana: «Els hi hem preguntat als seleccionadors si volien treballar algun aspecte específic i ens han comentat que necessitaven que féssim pressió, dos contra un i defensa en zona. I així ho hem fet. Amb tot, teníem molt clar que havíem de sortir a competir seriosament si volíem guanyar el partit perquè estem parlant de les quinze millors jugadores de tota Catalunya en aquesta edat i tenen molt talent».

Efectivament, la selecció catalana ha sortit a totes perquè avui es produïa la selecció definitiva, és a dir, de les quinze jugadores que han estat entrenant, tres en quedaran fora, i totes volien demostrar que eren capaces de jugar al màxim nivell. El Tarragona Fem Bàsquet ha dominat el partit i ha gaudit de rendes de fins a 15 punts però ha hagut de treballar per endur-se el triomf. «Tal com va passar ahir el rival s’ha acostat fins a 6 punts però hem tornat a demostrar la nostra força mental per resistir i tornar a ampliar l’avantatge».

El matx ha servit a Del Rey per fer proves sobre la pista, sobretot pel que fa a combinacions de jugadores, per tal d’extreure’n conclusions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.