El Tarragona Fem Bàsquet rep el líder, el Barça CBS (dissabte, 18.30 h)

By
Updated: octubre 14, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet afronta una veritable prova de foc en el partit de demà a dos quarts de set de la tarda al pavelló Sagrat Cor. L’equip lila rep el líder de la competició, el Barça CBS, un conjunt que no ha perdut cap partit dels quatre que ha disputat i que és un dels clars favorits per lluitar per l’ascens.

El tècnic del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey, ha convocat la júnior Ferrús per completar la convocatòria en la qual no té baixes. La principal preocupació de l’entrenador és recuperar el nivell de joc que el seu equip va demostrar contra l’Arenys i el Granollers i no repetir les errades de la setmana passada contra el CN Terrassa (50-47). «Sabem que és un partit que probablement no ens servirà a nivell classificatori però cal tornar a jugar com havíem fet en els dos primers partits. Hem de recuperar sensacions», diu Del Rey.

El Barça CBS és un equip potent que compta amb tres jugadores molt perilloses en el perímetre. L’americana Dixon és una gran penetradora i amb la seva força reboteja amb facilitat, la estatunidenca està ben escoltada per Boleda i Curto, que són grans tiradores. En el joc interior Lázaro i Solé són els referents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *