El Tarragona Fem Bàsquet rep el Sant Fruitós, un equip que ja ha perdut la categoria (diumenge, 18 h)

By
Updated: abril 23, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet juga demà (18 h) contra un equip que ja ha perdut la categoria, el Sant Fruitós, i a qui va vèncer en la primera volta per un clar 36-64. El partit, però, es disputarà sabent si l’equip que entrena Albert del Rey té encara alguna possibilitat matemàtica per mantenir la categoria sense haver de jugar el play-off de descens o no. Així, si el CEJ l’Hospitalet guanya aquesta tarda el Sant Nicolau (17.45 h), el play-off serà inevitable.

En tot cas, el Tarragona Fem Bàsquet també ha d’esperar una ensopegada de l’Arenys —juga avui a la pista del SESE— aquesta jornada o la pròxima si vol acabar ocupant la cinquena posició i, per tant tenir el factor pista a favor seu en cas de jugar el play-off.

Totes aquestes càbales, però, no serviran de res si l’equip lila no és capaç de vèncer el Sant Fruitós demà. «Tothom està pensant en el partit de l’última jornada contra el Sant Nicolau com si el matx de demà ja estigués guanyat i no, el més important és el Sant Fruitós ara», remarca Albert de Rey davant la possibilitat d’una hipotètica manca de concentració de les seves jugadores. «El Sant Fruitós ha perdut la categoria i s’haurà de veure com arriba a Tarragona. Si nosaltres juguem al nostre nivell, hauríem de guanyar».

En el partit de la primera volta el domini lila va ser total en el que va ser el millor matx de la nord-americana Douglas des que va arribar a l’equip (18 punts i 24 de valoració). «Vam fer una bona feina aturant la seva jugadora més important, Santamaria, i esperem repetir aquell partit», diu Albert del Rey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *