El Tarragona Fem Bàsquet, sense Casado, rep el segon classificat, l’Almeda (dissabte, 20 h)

By
Updated: desembre 18, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet vol acomiadar l’any 2015 amb una victòria de prestigi contra un dels grans equips del seu grup de Copa Catalunya Femenina. El conjunt lila rep l’Almeda (demà, 20 h), un rival que ocupa la segona posició empatat a victòries (11) amb el líder, el Joventut les Corts, últim adversari de les tarragonines. De fet, aquest darrer matx va deixar bon sabor de boca al Tarragona Fem Bàsquet. Malgrat encaixar una nova derrota (la desena), les noies que entrena Albert del Rey van plantar cara i van estar a punt de donar la gran sorpresa i aconseguir el triomf (57-54). El tècnic tarragoní no podrà comptar pel matx de demà amb la base extremenya Analía Casado, que va patir una trombosi al braç esquerre quan era a casa seva. La jugadora ha estat visitada per un especialista i encara no se sap el període que haurà d’estar lluny de les pistes. De moment fa repòs absolut. Sense Casado, Del Rey ha modificat les rotacions en les jugadores exteriors per compensar la baixa de l’extremenya.

El partit de demà és molt complicat. L’Almeda té una jugadora superlativa, Helena Oma, que en el partit de la primera volta (58-48), va anotar 21 punts (4 triples inclosos). Oma pot jugar de 3 i de 4 i, de fet, de tot. És alta, atlètica, té bon domini de la pilota i un gran tir. “Segur que es posarà al pal baix contra alguna de les nostres exteriors”, admet Del Rey. Pel tècnic del Tarragona Fem Bàsquet poden passar dues coses demà: “Una, que l’Almeda, sent l’últim partit de l’any i jugant contra nosaltres, que som a la cua de la classificació, pensi que esforçant-se només al final en tindrà prou; l’altra que hagin vist que gairebé guanyem al Joventut Les Corts i surtin a totes des de l’inici”.

La clau de la victòria es troba, segons Del Rey, en defensar com en l’últim partit, tenir una mica de sort en què els tirs clars que les jugadores de l’Almeda puguin tenir quan el Tarragona Fem Bàsquet faci un dos contra un no entrin i que Oma no anoti més de 20 punts. “Sortirem amb la mateixa filosofia que la setmana passada. Volem treballar certs aspectes del joc i ser competitius”, diu Del Rey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *