El Tarragona Fem Bàsquet visita el líder, el Barça, que només ha perdut un partit (dissabte, 19.45 h)

By
Updated: gener 13, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet vol començar l’any de la mateixa manera que el va acabar, és a dir, guanyant, però ho tindrà complicat a la pista de l’actual líder del Grup 2 de Copa Catalunya Femenina, el Barça (demà, 19.45 h), un conjunt que fins ara ha perdut només un partit en les 13 jornades que s’han disputat. L’equip que entrena Albert del Rey registra una ratxa de tres triomfs seguits però en la primera volta va perdre clarament contra el conjunt blaugrana al Sagrat Cor —tot i que aquell dia vestia de groc— per un clar 39-61. «Volem tornar a aconseguir el nivell de joc que vam exhibir abans de l’aturada per les festes de Nadal. Serà difícil vèncer demà, però intentarem imposar la nostra solidesa defensiva», diu l’entrenador Albert del Rey. Els equips de Copa Catalunya fa molt que no juguen un partit —si descomptem, concretament des del 17 de desembre de 2016, un mes gairebé.

El Barça, entrenat per Mateo Rubio, comtpa amb jugadores de gran nivell, com l’exterior Boleda (All Star), la nord-americana Dickson o la pivot Lázaro. «Elles són un gran equip que ens va passar per sobre a la primera volta. Compten amb jugadores que podrien jugar perfectament a Lliga Femenina 2 però nosaltres sortirem a competir com sabem».

El Tarragona Fem Bàsquet ocupa actualment la setena posició amb un balanç de 5 victòries i 8 derrotes. Els cinc primers classificats jugaran per l’ascens en la segona fase. Falten 5 jornades (incloent-hi la d’aquest cap de setmana) per acabar la primera fase.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *