El TGN Bàsquet aconsegueix una primera victòria flagrant contra el Reus Ploms Salle (73-53)

Updated: octubre 3, 2021

El Sènior del TGN Bàsquet s’embutxaca la seva primera victòria en el seu primer partit de lliga a la pista del Reus Ploms Salle. Com era d’esperar ha sigut un joc molt intens i això ha quedat reflectit en l’alt nombre de faltes fetes per part dels dos equips: 26 del TGN i 20 del Reus Ploms. L’inici de les liles ha estat ideal, amb un molt bon percentatge de tir exterior que les ha acompanyat durant tot el matx. Tot i això el primer quart ha acabat amb un prudent 9-14. Només començar el segon període les visitants han fet un parcial de 0-9 amb el qual han agafat força distància al marcador. Les reusenques han seguit sumant punts gràcies als tirs lliures que anotaven a costa de les faltes de les tarragonines que han defensat enèrgicament minut a minut. El conjunt lila en molts moments no ha dominat el rebot defensiu i això ha dificultat el seu enlairament en el marcador. El resultat al descans era de 25-36. Al tercer quart les locals han encaixat un parcial de 6-18 amb el qual s’han quedat sense opcions de remuntar. Durant l’últim període el TGN ha arribat a tenir fins a 30 punts d’avantatge gràcies a la consistència defensiva i al ritme dels contraatacs. En aquesta segona part, però en general durant tot l’enfrontament, el joc col·lectiu de les jugadores d’en Neila ha propiciat moltes cistelles i fins a 6 triples. Finalment els tirs des de la línia de tres del conjunt verd i negre els ha permès escurçar distàncies al marcador, deixant un resultat final de 53-73. Neila valora molt positivament l’estrena de l’equip: “Estem molt contentes per la victòria i per la imatge que hem donat”.

Abans del partit les Sèniors han rebut un missatge de suport dels jugadors i jugadores del Club, clica aquí per veure’l.