El TGN Bàsquet acull un parell de clínics d’alt nivell impartits pels tècnics Joan Cortés i Fabián Téllez

By
Updated: desembre 18, 2017

El pavelló del Sagrat Cor va ser l’escenari ahir al matí d’un parell de clínics impartits per dos grans entrenadors de bàsquet: Joan Cortés i Fabián Téllez. Els clínics, organitzats conjuntament per la Federació Catalana de Bàsquet i el TGN Bàsquet, van comptar amb la presència de més de quaranta entrenadors del club i d’arreu de la demarcació que van seguir atentament les explicacions dels dos tècnics.

Joan Cortés, subdirector de l’àrea de formació de la Federació Catalana de Bàsquet, va fer la primera xerrada, titulada “Pautes per generar aprenentatge significatiu en l’entrenament”. Després d’una breu pausa va ser el torn de Fabián Téllez, entrenador de l’Snatt’s Femení Sant Adrià que milita a Lliga Femenina (Liga Dia). Téllez va parlar sobre “Principis per generar dinamisme i activitat defensiva”, fent alguns exercisi força divertits amb globus també.

Aquests clínics s’emmarquen dins la voluntat del club lila de continuar sent un referent basquetbolístic a la demarcació i com a tal, el TGN Bàsquet ja ha estat organitzador, juntament amb la Federació Catalana d’altres clínics en anteriors temporades.

GALERIA D’IMATGES

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *