El TGN Bàsquet ajorna el Torneig de Cambrils, que es farà entre l’1 i el 5 de juliol d’enguany

By
Updated: març 21, 2020

El TGN Bàsquet ha decidit suspendre el Torneig de bàsquet i minibàsquet que cada any fa a Cambrils i que estava previst disputar-se entre el 3 i el 8 d’abril a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus que viu el país i arran de l’estat d’alarma decretat pel govern central. Malgrat això, el club lila no cancel·la aquesta dissetena edició, sinó que la farà de l’1 al 5 de juliol d’enguany.

Els responsables del TGN Bàsquet consideren que, un cop s’ha hagut de suspendre el torneig en les dates inicialment fixades per una causa major com és l’epidèmia de Covid-19, les noves dates (de l’1 al 5 de juliol) són les més idònies i poden suposar un nou atractiu pel campionat.

El club agraeix la tasca del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils (Cambrils Esport) i del Grup d’Arbó —empresa propietària dels hotels on s’allotgen els esportistes i organitzadors— per la seva predisposició a trobar una nova data perquè el torneig es faci realitat.

El Torneig de Cambrils complirà enguany la dissetena edició i s’ha convertit de fa temps en un referent basquetbolístic dins de l’àmbit català, reunint en les últimes edicions entre 70 i 80 equips, és a dir uns 1.000 jugadors i jugadores des de categoria benjamina fins a infantil. En el campionat participen equips d’arreu de Catalunya, l’estat i diferents punts d’Europa, en el que suposa una experiència no només esportiva, sinó també personal per als participants en estar envoltats de jugadors de la seva edat durant cinc dies consecutius.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *