El TGN Bàsquet amplia la seva cobertura audiovisual dels partits amb tres canals de Twitch i emetrà 12 matxs aquest cap de setmana

By
Updated: abril 16, 2021

El TGN Bàsquet ha decidit fer una aposta clara i decidida per la tecnologia audiovisual i ja disposa de tres canals de Twitch per emetre els partits dels seus equips quan juguin a casa. Així, aquest cap de setmana el club lila emetrà un total de 12 partits a través de la plataforma Twitch. El club ja va posar en marxa l’emissió dels partits a través de Twitch a començaments del passat mes de març, però aleshores només comptava amb un sol canal. Ara, l’oferta s’ha multiplicat i, després d’emetre simultàniament amb dos canals de Twitch el cap de setmana passat, aquesta jornada en seran tres els canals. Cada setmana, amb la publicació de l’horari dels partits al web i a les xarxes socials —Twitter, Facebook i Instagram (el club també té un compte de Flickr on publica àlbums de fotografies)— s’indicarà quins partits s’emetran i per quin canal es podran visualitzar (vegeu foto dels partits més avall).

Al costat de cada partit apareixerà un asterisc (*), i al seu costat un número (1, 2 o 3). Aquests números indiquen per quin canal de Twitch del TGN Bàsquet s’emetrà aquell partit. Així, el número 1 correspon al canal “tgnbasquet”, el 2 a “tgnbasquet2” i el 3 a “tgnbasquet3″. Els enllaços als diferents canals són els següents:

Canal de Twitch”tgnbasquet”: https://www.twitch.tv/tgnbasquet

Canal de Twicht “tgnbasquet2”: https://www.twitch.tv/tgnbasquet2

Canal de Twitch “tgnbasquet3”: https://www.twitch.tv/tgnbasquet3

També es pot accedir als canals navegant fins a la plataforma Twitch i en el cercador (lupa), teclejar el nom de cada canal del club.

Els partits que s’emetran aquesta jornada són (cal recordar que el TGN Bàsquet només emet els partits que es juguen a casa):

 

A banda, la resta d’equips juguen com a visitants. Aquests són els partits:

 

De moment, no es permet l’accés de públic a les instal·lacions del Sagrat Cor. El TGN Bàsquet va mantenir una reunió aquesta setmana amb l’escola Vedruna Sagrat Cor, propietària de les instal·lacions, i es va acordar mantenir la prohibició d’accés fins a nova ordre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.