El TGN Bàsquet anuncia les renovacions i les baixes del primer equip

By
Updated: juliol 18, 2021

L’equip sènior del TGN Bàsquet renova sis jugadores per la temporada vinent, diu adéu a tres de les seves components i queda encara confirmar la continuïtat d’una jugadora.

Després de la temporada històrica que han fet les liles, toca confeccionar l’equip per a la temporada que ve. En primer lloc el club ha comunicat les sis jugadores renovades: Laura Vilamajor, Laura Pascual, Laia López, Clàudia Vadillo, Helena Cortiella i Judith Garcia.

L’Helena Cortiella va fitxar l’any passat i s’ha convertit en una peça molt important que s’ha adaptat d’allò més bé a la categoria de Copa Catalunya. Judith Garcia consolida la seva plaça al primer equip, igual que la Laia Vidaller. Vidaller era del Júnior Preferent i pujava en nombroses ocasions per suplir les absències. Així doncs, tant ella com Garcia, seran les jugadores més joves de la plantilla. La Vila, la Pasku, la Laia i la Clàudia jugaran la seva setena temporada juntes i són quatre jugadores imprescindibles en les quals Neila confia al màxim. Falta confirmar la renovació de la Carla Díaz que està pendent d’una oferta de treball.

En segon lloc s’han comunicat les baixes de Linda Victorine Ndoli, Núria Vilamajor i Ona Fort. També recordem que Anna Garcia va deixar a mitja temporada el sènior per temes de feina. Ndoli acaba la seva etapa a Tarragona per començar una de nova a França, ja que ha estat convocada per jugar amb la selecció francesa. Ha tingut un paper fonamental com a pivot i valora molt positivament la seva estada al TGN “els entrenadors m’han ajudat en tot moment, no els importava explicar-me les coses vàries vegades perquè ho entengués tot”, i també comenta sobre les seves companyes “m’han fet sentir com a casa des del primer dia, m’han tractat com una més i m’ha encantat jugar amb totes elles”. La segona baixa és la de Núria Vilamajor, que ha decidit marxar després de sis temporades a un altre equip de fora de la comarca i que jugarà a la mateixa categoria que el TGN, el C.B. Valls.

La tercera baixa és la més dura i alhora sentimental per aquest Club, Ona Fort. Aquesta temporada ha sigut la quinzena i última de la pivot. Marxa una jugadora excepcional que ha confiat sempre en el projecte esportiu del TGN Bàsquet i que ha estat en tots els bons i els mals moments que ha hagut de superar l’equip. El Club està més que agraït pel seu compromís, li desitja el millor en els seus projectes futurs i vol recordar-li que el TGN sempre serà casa seva.

Pel que fa el cos tècnic Víctor Neila romandrà com a entrenador del conjunt, juntament amb David Artero com a segon entrenador. L’Aleix Bordas seguirà com a preparador físic i Meritxell Vidal repetirà com a fisioterapeuta. Finalment Marta Pastó és quedarà com a delegada d’equip en substitució a Esteve Martí. Després de molts anys ajudant i estant al servei de les sèniors Martí decideix acomiadar-se per centrar-se en altres projectes personals.

La plantilla queda de moment formada per les 7 jugadores esmentades anteriorment. Ben aviat se sabran els nous fitxatges que completaran l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.