El TGN Bàsquet B millora en la segona meitat però no pot vèncer el Prat (65-44)

By
Updated: octubre 3, 2015

La millor versió del TGN Bàsquet B va arribar massa tard. Les noies que entrena Sergi Farré van fer una bona segona meitat, amb intensitat defensiva, millor selecció de tir i un esperit competitiu que fa que, tot atenent a la joventut del grup, l’optimisme sigui l’única opció possible pel sènior B de l’entitat lila. La reacció de les tarragonines va ser tardana i van encaixar, d’aquesta manera, la segona derrota de la temporada per culpa d’una mala primera meitat que les va obligar anar a remolc durant tot el matx. El Prat es va aprofitar de la inexperiència de gran part de les noies del TGN Bàsquet B per obrir forat a l’inici i això va ser decisiu.

El començament del partit no va ser bo per les visitants. Un parcial de 12-0 de les locals va sembrar els dubtes en el bàndol tarragoní que va fallar massa tirs fàcils i que, de vegades, va estar mancat de decisió en les accions ofensives. El Prat va anar fent la seva feina i obrint forat (21-9 al final del primer quart i 36-13 al descans) i el partit semblava perdut. Però no. El TGN Bàsquet B va treure l’amor propi i el talent que té en cada jugadora i el matx es va igualar. Els 13 punts al descans suposaven un marcador inusual en un equip amb les qualitats tècniques de les liles i, per tant, la millora va arribar. La selecció de tir va ser millor i la defensa va intensificar la seva activitat. D’aquesta manera, les visitants van poder mantenir una certa igualtat i retallar les diferències, però l’empresa era difícil, la distància era gran (51-30 al final del tercer quart). Malgrat ser conscients que el triomf ja no era a l’abast, el TGN Bàsquet B va continuar treballant i el resultat va ser que les liles van guanyar la segona meitat (29-31 de parcial), un fet que demostra que poden competir al més alt nivell. El resultat va ser dur, però les sensacions, en el segon tram de matx, obren una porta a l’esperança.

 

PRAT      65

TGN BÀSQUET B    44

PRAT:  Aycart (17), N. López (10), Martínez, Gallego (13), Olivé (2) -cinc inicial- C. López (2), Frutos (3), Visa (10), Rubio (8). 5 triples: Visa i Gallego (2), Aycart. 4/12 tirs lliures. 19 faltes. Eliminada: C. López (37′).

TGN BÀSQUET B: Pascual (2), Cabré (2), Garcia (11), Maluenda (4), Martínez (2) -cinc inicial- Piñol (11), Robledo (4), Pocino (2), Gómez (2), Vidal i Zerouali (4). 3 triples de Piñol. 9/17 tirs lliures. 17 faltes.

PARCIALS: 14-5, 22-8, 15-17 i 14-14.

ÀRBITRES: Puchol i Poti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *