El TGN Bàsquet contracta un autocar perquè l’afició lila vagi a l’All-Star a animar a Laura Pascual i Cristina Peña

By
Updated: gener 25, 2019

Les jugadores del sènior femení Laura Pascual i Cristina Peña no estaran soles al partit All-Star de Copa Catalunya que es disputarà aquest diumenge a les sis de la tarda al pavelló Nou Congost de Manresa. El TGN Bàsquet ha decidit contractar un autocar perquè tots els jugadors, entrenadors i aficionats del club lila que ho vulguin puguin desplaçar-se fins a la capital del Bages per animar a les dues jugadores del primer equip lila. La resposta de la família lila ha estat molt bona i l’autocar estarà pràcticament ple per veure les dues jugadores del sènior en acció.

Pascual, una de les capitanes de l’equip, és la segona vegada que participarà en l’All-Star de Copa Catalunya, que enguany compleix la seva tercera edició. Peña, que aquest curs juga amb el TGN Bàsquet per primera vegada, també completarà la seva segona participació a l’All-Star. En el seu debut en aquest partit de les estrelles de la lliga, militava en el Basket Almeda. Com en aquella primera ocasió, Peña també disputarà el concurs de triples.

La selecció de Pasku i Cristina Peña és un reconeixement a la bona feina de les dues jugadores durant aquesta temporada en què estan registran unes actuacions esplèndides jornada rere jornada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *