El TGN Bàsquet descarta, per segon any consecutiu, fer el torneig de Setmana Santa de Cambrils

By
Updated: febrer 21, 2021

La situació de la pandèmia a Catalunya, l’estat i la resta d’Europa ha provocat que el TGN Bàsquet Club hagi decidit no fer el tradicional torneig internacional de bàsquet i minibàsquet de Setmana Santa a Cambrils. Aquesta serà la segona edició que es cancel·la després que l’any passat tampoc es pogués fer i per la mateixa causa: la Covid-19.

El torneig de Cambrils és una icona en el club lila, amb 16 edicions disputades (l’última, el 2019) i amb la participació de més d’un miler de basquetbolistes d’arreu de Catalunya, la resta de l’estat, Europa i, fins i tot, del món. Aquesta gran presència d’esportistes és incompatible amb les característiques del virus, que es transmet de pressa entre grups de persones. De fet, un dels grans valors afegits del campionat és la convivència de molts jugadors i jugadores de les mateixes edats (des de benjamins i fins a infantils) i procedents de diferents indrets i cultures en un mateix allotjament, un aspecte que aporta, en un torneig esportiu, una experiència de vida més enllà de les pistes.

Des del club es vol mostrar la tristor pel fet de no poder organitzar el campionat, però es defensa la decisió com la més lògica tenint en compte la situació sanitària actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *