El TGN Bàsquet disputa un partit transcendental a la pista del CN Terrassa (diumenge, 19.15 h)

By
Updated: desembre 16, 2017

El TGN Bàsquet juga demà el primer dels dos partits vitals que ha de disputar per conèixer quin ha de ser el seu futur aquesta temporada. El conjunt lila, que fa dues setmanes que no competeix perquè ha encadenat una jornada de descans —és un grup de 9 equips— amb el cap de setmana de pont, visita demà la pista del CN Terrassa (19.15 h), un conjunt que actualment ocupa l’última posició del grup amb un balanç de 2 victòries i 9 derrotes. L’equip terrassenc, però, va ser capaç de guanyar a la primera volta al Sagrat Cor (51-55).

Actualment el TGN Bàsquet ocupa la sisena posició amb un balanç de 4 triomfs i 6 derrotes, a dues victòries de la quarta posició que ocupa el CB Lleida (6 i 5), pròxim rival del conjunt lila i que aquest cap de setmana descansa. Guanyar demà a Terrassa acostaria el TGN Bàsquet a només un triomf de les lleidatanes, a qui podrien atrapar si guanyessin a Barris Nord la pròxima jornada.

Els quatre primers equips jugaran la segona fase al grup d’ascens i tindran la permanència assegurada, per això és tan important quedar entre les quatre primeres posicions. El partit de demà, però, també és important per sumar un triomf contra un possible rival directe per evitar el descens. Els equips situats entre la cinquena i novena posició jugaran la segona fase en el grup de descens i els resultats de la primera fase amb aquests equips s’arrosseguen. Per tant, si el TGN Bàsquet no aconseguís l’accés a les quatre primeres posicions, necessitaria poder comptar amb el màxim nombre possible de triomfs amb els equips de la part baixa.

Per afrontar aquest important matx, l’entrenador del TGN Bàsquet Albert del Rey podrà comptar amb Claudia Vadillo, que torna a l’equip després de perdre’s un parell de partits per una lesió muscular. El tècnic lila, però, té el dubte del concurs de Laura Pascual, que pateix un esquinç entre les costelles. La seva participació en el matx serà dubtosa fins a l’últim moment. «La victòria depèn de controlar el joc de les seves dues nord-americanes i de les seves exteriors, que llencen molt de tres punts. La pressió sobre la direcció de joc rival serà clau també», diu Del Rey, que assegura que l’equip ha de jugar amb més velocitat de com ho va fer en la primera volta: «A casa vam jugar sense el ritme necessari i això va afavorir el joc del CN Terrassa».

En cas de victòria, el TGN Bàsquet igualaria el millor registre des que milita a la Copa Catalunya amb cinc triomfs a la primera fase i encara faltaran 5 jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.