El TGN Bàsquet, en plena trajectòria ascendent, rep el líder, el CB Roser (dissabte, 17.45 h)

By
Updated: abril 16, 2021

Després de dues victòries seguides i amb un joc que cada dia va a més, el conjunt Sènior femení del TGN Bàsquet rep demà el líder del seu grup, el CB Roser (17.45 h), un equip que encara no coneix la derrota i que va infligir en la primera jornada una derrota dolorosa a les tarragonines (45-38). En aquell matx, el primer en més d’un any sense competició, les barcelonines es van imposar en un enfrontament que va tenir un tempteig molt baix i on el TGN Bàsquet havia dominat fins al descans. Un parcial de 14-1 en el tercer període va ensorrar les possibilitats de victòria de les jugadores de lila i va sembrar alguns dubtes en el seu joc, sobretot l’ofensiu. Aquella ensopegada s’ha anat assimilant —que no vol dir que s’hagi oblidat— a conseqüència d’una mala tarda perquè el joc i els resultats han demostrat, jornada rere jornada, que el treball fet durant l’últim any té premi —victòria a la pista del CBF Cerdanyola (53-61) i a casa contra el Safa (65-35), i derrota, tot i que amb bon joc, contra Joventut Les Corts (59-61)—.

En les dues últimes jornades s’ha vist un TGN Bàsquet alliberat, jugant amb molta fluïdesa ofensiva i molt sòlid en defensa. La visita del CB Roser serà una prova de foc per a calibrar la millora de l’equip, però també és fonamental si es vol aspirar a ser líder de grup o, com a mínim, ocupar una de les dues posicions capdavanteres per a classificar-se per a la fase final. El CB Roser té quatre victòries mentre que el TGN Bàsquet ha guanyat dos partits. Un triomf de les tarragonines encara les deixaria a un triomf del seu rival, però tot just ara comença la segona volta. Serà important també el basket average. Les liles van perdre per set punts en l’anada i guanyar per més punts de diferència els donaria avantatge en cas d’empat a la classificació.

«El CB Roser té molta experiència a la categoria. Són jugadores molt competitives, que juguen de forma molt intensa i que arriben en un gran moment de forma perquè no han perdut cap partit», diu Víctor Neila, entrenador del TGN Bàsquet. Neila destaca que per derrotar el líder caldrà «mostrar la solidesa defensiva» exhibida fins ara i trobar l’encert ofensiu en atac. «Serà un partit molt igualat, per tant, no podem cometre errades», diu. El tècnic tarragoní té el dubte de la participació de Laura Vilamajor, que té alguns problemes físics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.