El TGN Bàsquet enllesteix la reestructuració de l’activitat del club arran de la Covid-19 i manté reunions telemàtiques amb els pares per a informar-los de les noves accions

By
Updated: maig 27, 2020

El TGN Bàsquet va començar la setmana passada una ronda de videoconferències amb els diferents grups de pares de cada equip de l’entitat per a comunicar-los les noves accions del club arran de la situació inèdita generada per la Covid-19. Així, el director esportiu de l’entitat lila, Raül Bonet, i el president del club, Josep Maria Adam, s’estan encarregant, a un ritme de dues reunions telemàtiques diàries, d’informar els pares de quins seran els pròxims moviments al TGN Bàsquet, alguns dels quals es podran anunciar oficialment a finals d’aquesta setmana. Es preveu que aquesta setmana es puguin acabar les reunions amb els equips de cistella gran i començar a partir de dilluns vinent amb els de cistella petita.

El president Josep Maria Adam ja va avançar algunes de les novetats que està acabant de preparar el club en una entrevista a Tarragona Ràdio. Adam, però, va matisar que encara cal acabar de tancar algun serrell i que, tan bon punt la reestructuració del que resta de temporada sigui un fet, es notificarà oficialment pels canals del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *