El TGN Bàsquet es juga les seves aspiracions de classificar-se pel grup d’ascens a la pista del CB Lleida (diumenge, 18 h)

By
Updated: gener 12, 2018

No és un partit qualsevol, és el partit —en majúscules— de la primera fase pel TGN Bàsquet. Tot i que la d’aquest cap de setmana és la jornada 14 i que encara en faltaran 4 més per acabar aquesta primera meitat de la temporada, el conjunt lila ja té un matx a vida o mort. Les noies que entrena Albert del Rey necessiten vèncer a la pista del CB Lleida (diumenge, 18 h) si volen continuar tenint aspiracions de classificar-se entre els quatre primers equips i, per tant, passar al grup d’ascens a la segona fase, que garanteix automàticament la permanència.

Actualment el TGN Bàsquet ocupa la sisena posició amb un balanç de 5 victòries i 6 derrotes, el CB Lleida és cinquè (6 i 5) amb un balanç idèntic que el quart, la JET (6 i 5). GEiEG, tercer, queda molt lluny (8 i 3), i Almeda (9 i 3) i, sobretot Cerdanyola (10 i 1) estan a anys llum. El conjunt lila té, de moment, l’average guanyat amb la JET, a qui va vèncer a domicili (48-51) però, i aquí està el problema, perdut amb el CB Lleida (48-62 al Sagrat Cor). Per tant, una derrota a Barris Nord deixaria el TGN Bàsquet a dues victòries de les lleidatanes més l’average quan només faltarien quatre partits per acabar la primera fase i, d’aquests quatre enfrontaments, hi ha dues sortides a la pista del Basket Almeda i del GEiEG —els partits a casa són contra la JET i el Joventut de Badalona (penúltim, 2 i 10).

El CB Lleida, per la seva banda, ha de jugar a la pista del CN Terrassa (últim, 2 i 10), del Joventut de Badalona, rebre l’Almeda i visitar en l’última jornada la JET.

«Haurem de vigilar molt el potencial ofensiu de jugadores com Paula Ibáñez, Roser Tous i amb Maria Cerqueda. Hem d’evitar el seu contraatac i per això haurem d’estar encertades en atac per evitar les seves transicions ofensives», diu l’entrenador del TGN Bàsquet Albert del Rey. El tècnic considera que el referent entre els dos equips que es va jugar el 14 d’octubre al Sagrat Cor ara no serà vàlid perquè creu que el conjunt lila ha evolucionat molt des d’aleshores: «Hem de tenir confiança en les nostres possibilitats, tenir les idees molt clares, no dubtar. Crec que ara som un equip més sòlid que quan vam jugar amb el CB Lleida a la primera volta i veurem un partit molt diferent».

Del Rey podrà comptar amb tota la plantilla per disputar un partit tan important i decisiu com aquest.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *