El TGN Bàsquet estrena un campus pel mes de setembre per començar la temporada en plena forma

By
Updated: agost 23, 2018

Sempre es pot millorar, sempre es pot aprendre. Quan semblava que no hi havia més espai ni temps per a més activitats, el TGN Bàsquet ha decidit impulsar un campus tot just abans de començar la temporada per iniciar el curs basquetbolístic en plena forma.

El club lila posa en marxa, per primera vegada, un campus durant els primers dies del mes de setembre (del 3 al 7) que es farà al pavelló del Sagrat Cor i que està dirigit a nens i nenes des de P4 i fins a categoria alevina. L’horari del campus serà des de les 9 del matí i fins a les 13.30h.

L’estol d’entrenadors, sota la supervisió del director esportiu del club, Raül Bonet, són: Jordi Crespo, Agustí Oriol, Lala López, Javi Garcia, Iñaki Liarte, David Artero, Pau Robert i Montse Martí.

Es tracta de tornar a incidir en el bàsquet de base, una de les premisses del club a l’hora de formar no només esportistes sinó també persones. El campus servirà, sense cap dubte, de reforç als entrenaments en vista a la temporada i està situat estratègicament després de les vacances d’estiu, quan és més necessari recuperar el to físic i les sensacions amb la pilota. Tot això, evidentment, gaudint del bàsquet que, al cap i a la fi, és un joc.

El preu del campus és de 50 euros per a jugadors del TGN Bàsquet i Teresianes i de 60 euros per a la resta.

Les inscripcions s’han de fer omplint la següent butlleta (clicar sobre l’enllaç de sota). Més informació pels canals comunicatius del club i al correu electrònic campustgn@gmail.com

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *