El TGN Bàsquet fa un esplèndid tercer quart i guanya el Joventut les Corts (50-38)

Updated: gener 25, 2022

El Sènior del TGN Bàsquet va dominar el joc durant quasi tot el partit i va tornar a guanyar el Joventut les Corts, aquesta vegada sense anar amb l’aigua al coll. Les liles van sortir molt concentrades, disposades a guanyar per desfer el mal record de l’últim partit a casa, una àmplia derrota contra el Grup Barna (46-67). El TGN va ser capaç de desequilibrar la defensa groga, però no va acabar d’aconseguir una ventatge clara. Les barcelonines, al segon període, van aprofitar el desencert de les tarragonines per escurçar les distàncies en el marcador i van arribar a la mitja part creient en la victòria (25-21). Tanmateix un esplèndid tercer quart de les noies d’en Neila va deixar sense opcions les del Joventut les Corts, que es van veure superades per un alt ritme de joc i que van acabar encaixant un parcial de 16-4. Tot i la diferència de fins a 20 punts les visitants van fer un esforç final al 4t període i van fer un parcial de 0-13 en tan sols dos minuts, aprofitant les errades ofensives de les locals. Neila, malgrat la desconnexió final, considera que les seves jugadores han treballat molt bé i que cal estar contents per sumar la setena victòria.