El TGN Bàsquet finalitza la primera part del campus d’estiu amb un èxit de participació i sense incidències amb la Covid-19

By
Updated: agost 3, 2020

El TGN Bàsquet ha finalitzat amb èxit la primera part del campus d’estiu de dia del 2020. Amb èxit perquè la participació ha estat molt alta (326 jugadors i jugadores des de P4 i fins a cadet) i perquè en una situació excepcional com la que vivim, amb l’amenaça de la Covid-19, el club lila no ha registrat cap cas positiu en cinc setmanes de campus.

Habitualment el campus d’estiu finalitzava al final de juliol però enguany, després d’un confinament domiciliari inèdit, el TGN Bàsquet —un dels primers clubs de Catalunya a tornar als entrenaments— va decidir allargar-lo dues setmanes més, fins al 10 de setembre (amb el mes d’agost com a descans), per oferir a tots aquells que volguessin gaudir del bàsquet, fer-ho el màxim temps possible abans de l’inici de la temporada.

«Ha estat una feina meticulosa i intensa, preveient totes les situacions possibles i prioritzant la seguretat dels participants al campus. Vam disposar dos entrenadors per cada grup de jugadors i jugadores i aquests grups es mantenien immutables, sense barrejar-los amb altres jugadors per prevenir possibles contagis. Es demanava higiene de mans a l’arribada al pavelló, el material esportiu es netejava després de cada sessió i vam marcar un itinerari diferent d’entrada i de sortida. No ha estat fàcil, però ho hem aconseguit», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet i màxim responsable del campus d’estiu.

El fet que el club, atenent la prohibició de la Federació Catalana de Bàsquet arran de l’estat d’alarma, no pogués fer la seva activitat habitual al final de la temporada, també va provocar l’ampliació del període del campus i, a més, la possibilitat que els jugadors de l’entitat accedissin a una setmana gratuïta com a compensació a la inactivitat forçosa. A més, el club va prorrogar els entrenaments els mesos de juny i juliol per donar el servei que durant els mesos de confinament no va poder fer. «Crec que era del deure del club oferir aquest servei i ho hem fet. Han estat mesos molt difícils però hem arribat al final oficial de la temporada 2019-2020 sense cap cas positiu i això no és fàcil. Hem posat els cinc sentits per aconseguir-ho sense sacrificar els nivells de qualitat de bàsquet que oferíem habitualment a les nostres activitats», diu Bonet.

El campus continuarà de l’1 al 10 de setembre. Tota la informació i inscripcions:

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS DEL CAMPUS D’ESTIU

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *