El TGN Bàsquet fitxa la jugadora nord-americana April Watson

By
Updated: octubre 2, 2017

El TGN Bàsquet ha tancat el fitxatge d’una pivot nord-americana que jugarà amb la samarreta del conjunt lila aquesta temporada. Es tracta d’April Watson (23 anys i 1m88) i que la temporada passada va jugar en la lliga de desenvolupament dels Estats Units amb els Grand Rapids Galaxy, on va obtenir una mitjana de 10 punts i 6 rebots per partit. Anteriorment, Watson havia jugat a la lliga universitària, primer a University of Chicago, posteriorment a Ferris State i va finalitzar a Siena Heights University “Saints” (una universitat que té un pavelló per a més de 15.000 espectadors). En aquesta última, a NCAA 1, va marcar unes estadístiques de 28,8 minuts jugats, 13,8 punts (53,3 % d’encert en tirs de camp) i 9,3 rebots (3,8 en atac).

La jugadora ha arribat avui a Tarragona i està previst que comenci a entrenar de seguida i així poder posar-se a les ordres el tècnic Albert del Rey, que havia demanat una jugadora interior per poder reforçar l’equip aquest curs. Watson serà la pivot referent del TGN Bàsquet, que necessita una jugadora de les seves característiques per aconseguir la permanència el més aviat possible. Amb Fort, Vadillo, Ferrús i Velasco (quan es recuperi de la lesió), el conjunt lila pot tenir un joc interior molt potent.

Watson va ser inclosa en el cinc ideal de la NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) l’any passat, així com una de les millors defensores de la seva lliga.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.