El TGN Bàsquet incorpora al primer equip la pivot camerunesa Linda Victorine Ndoli (1m92)

By
Updated: desembre 13, 2020

El conjunt sènior femení del TGN Bàsquet compta a partir d’avui amb un important reforç per tal d’afrontar la temporada que previsiblement —s’han produït dos ajornaments— ha de començar el 16 de gener. En el retorn a la Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català, el conjunt lila incorpora una pivot originària del Camerun, Linda Victorine Ndoli (1m92) que ha jugat els últims anys a Tailàndia.

El TGN Bàsquet havia tancat el seu fitxatge a finals d’agost, però no ha estat fins ara que l’ha pogut incorporar després de la finalització dels tràmits burocràtics iniciats aleshores, mantenint l’acord amb la jugadora malgrat que la lliga no ha començat en les dates previstes i, fins i tot, que els grups i calendaris de competició han canviat des d’aleshores.

Es tracta d’una aposta de futur del club lila perquè Ndoli és una jugadora jove (22 de juny del 1995) i ocuparà una posició que l’equip no tenia coberta, la de cinc. «És una jugadora gran que té bona mobilitat. Ens pot aportar rebot, defensa i intimidació», diu l’entrenador Víctor Neila.

Linda Victorine Ndoli es va formar com a jugadora al Camerun i quan tenia 19 anys va aterrar a Tailàndia, on va militar en l’equip de l’Sripatum University, conjunt amb el qual va guanyar cinc campionats i en què va ser designada MVP de la competició en dues temporades.

Ndoli amb l’entrenador Víctor Neila (dreta de la imatge) i el vicepresident del TGN Bàsquet Iñaki Liarte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *