El TGN Bàsquet inicia l’última setmana del campus d’estiu del mes de juliol amb una bona ocupació

By
Updated: juliol 27, 2020

Cinquena setmana de campus d’estiu al TGN Bàsquet. Si fins divendres passat el club lila havia registrat 300 participants en el primer mes d’aquesta activitat d’estiu, aquesta setmana, última del mes de juliol, compta amb 26 jugadors i jugadores des de P4 i fins a cadet. Amb tot, juliol no posarà punt final al campus d’estiu del TGN Bàsquet perquè l’entitat lila ha previst perllongar el campus durant els deu primers dies de setembre, aprofitant d’aquesta manera el període de desconfinament després de l’estat d’alarma.

El TGN Bàsquet ha imposat des del començament un complet protocol d’actuacions per a garantir la seguretat durant el campus, planificant entrades i sortides a les instal·lacions per diferents accessos a més de la higiene de cada jugador. El protocol se seguirà fent servir al setembre, tot i que setmana rere setmana el club lila actualitza les actuacions que cal dur a terme tot depenent de la situació a Tarragona aquella setmana.

Les inscripcions per a les dues setmanes de setembre continuen obertes i cal formalitzar-les en el següent enllaç, on també trobareu tota la informació del campus.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS DEL CAMPUS D’ESTIU DEL TGN BÀSQUET

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES DEL CAMPUS 27 DE JULIOL DEL 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *