El TGN Bàsquet i l’AMPA del Sagrat Cor inverteixen més de 30.000 euros en millorar la pista exterior vermella

By
Updated: desembre 30, 2019

En un club com el TGN Bàsquet, amb gairebé 400 basquetbolistes des d’edat prebenjamina i fins a sènior vestint la samarreta blava del Saco (equips mini) i la lila dels conjunts de cistella gran, les instal·lacions pateixen un fort desgast temporada rere temporada. Així, el club ha decidit fer una inversió molt important aquests dies de Nadal coincidint amb l’aturada de la competició.

La pista exterior vermella s’ha sotmès a un procés de millora en el qual s’han aplicat diferents capes de resines i pintures antilliscants per tal d’evitar relliscades i oferir una instal·lació de grans prestacions per als esportistes. Aquesta pista se sotmetia any rere any a repintats per reparar el desgast provocat pel seu ús i per les condicions climàtiques però ara la directiva del TGN Bàsquet ha decidit buscar una fórmula definitiva o, si més no, que permeti allargar tant com sigui possible la seva vida útil. «L’havíem de pintar cada any perquè al final la superfície relliscava molt. Ja s’empraven pintures especials i ho feia una empresa especialitzada però aquesta vegada hem decidit invertir més, amb el cost que això suposa, però intentar trobar una solució millor», diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet.

La inversió en aquestes millores en l’anomenada pista vermella suposaran una despesa de més de 30.000 euros que assumiran el TGN Bàsquet i l’AMPA de l’escola Vedruna Sagrat Cor. Fins ara, els continus repintats de la pista tenien un cost de més de 1.000 euros anuals que, però, no solucionaven el problema.

Amb la intervenció que s’està fent, a banda de tenir una superfície de joc millor i evitar les relliscades, s’ha facilitat una zona de pas (marcada amb el color verd) que permetrà passar d’un costat de la pista a un altre per anar o venir del pavelló sense creuar l’esmentada pista de joc. Així, s’ha creat un passadís rere les cistelles i de les porteries de cada costat de la pista. Les cistelles també són noves i es poden girar completament per no entorpir quan es disputin partits de futbol sala. Els treballs finalitzaran aquesta setmana.

L’actuació sobre la pista vermella ha provocat que el TGN Bàsquet elimini la primera setmana de Campus de Nadal per evitar interferències en les obres. El campus, per cert, ha començat avui i acabarà aquest divendres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *