El TGN Bàsquet ja coneix els seus rivals del pròxim curs a Copa Catalunya Femenina

By
Updated: juliol 28, 2017

El TGN Bàsquet ja sap quins seran els seus rivals durant la primera fase del campionat de Copa Catalunya Femenina. Així, l’equip lila està emmarcat en el grup 1 juntament amb el CBF Cerdanyola, el Basket Almeda, el GEiEG, el JET Terrassa, CN Terrassa, Joventut de Badalona (la Penya, que jugava a Segona Catalana el curs passat però que ha intercanviat plaça amb l’Arenys), CB Lleida i Sant Nicolau. «Hi ha tres equips que estan un esglaó per sobre de la resta que són el Cerdanyola, l’Almeda i el GEiEG, de la resta, si com capaços de fer-nos forts a casa i vèncer els acabats d’ascendir Lleida, Joventut i Sant Nicolau, tindrem possibilitats de classificar-nos pel grup de dalt», diu Albert del Rey, entrenador del TGN Bàsquet. L’altre grup (grup 2) està format per: Draft Gramenet, UE Mataró, CB Roser, BF Viladecans, CEJ L’Hospitalet, CB Igualada, Bencriada, BOET Mataró i CE Molins.

De moment no han sortit els calendaris de la competició, que s’espera que es facin públics en un període d’uns quinze dies. Enguany la lliga s’estructura en dos grups: en la primera fase els equips jugaran tots contra tots a dues voltes dins el mateix grup. Els classificats de la primera a la quarta posició (inclosa) de cada grup jugaran la segona fase en el grup d’ascens (grup 3). Tots els equips que s’hagin classificat per aquest grup ja tenen la permanència assegurada, a diferència de l’any passat en què l’últim classificat del grup 3 havia de jugar la promoció de descens. Els quatre primers classificats d’aquest grup jugaran la final a quatre d’ascens a Lliga Femenina 2. Els classificats entre el cinquè lloc i el novè de cada grup a la primera fase jugaran la segona fase emmarcats en el grup 4, el del descens. Aquesta temporada la permanència anirà caríssima perquè baixaran els tres últims classificats de forma directa. Els equips que acabin entre la quarta posició i la setena (incloses), jugaran entre ells la promoció de descens. Així, només se salvaran de forma directa els tres primers equips. Els altres dos, els que guanyin la promoció. Com en temporades anteriors, en aquesta segona fase (en els dos grups, 3 i 4), seran vàlids els resultats obtinguts en la primera entre els equips que repeteixin grup, de tal manera que només s’enfrontaran els equips que no ho haguessin fet en la primera.

«El nostre gran avantatge és que tenim la plantilla pràcticament tancada. Tenim un nucli central molt consolidat i només ens falten un parell d’aportacions que esperem tancar aviat per definir tot l’equip. Pel que jo sé, hi ha un munt d’equips que estan refent tota la plantilla i això, per tant, pot ser un punt a favor nostre», diu Del Rey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *