El TGN Bàsquet ja té a punt els tests d’antígens pels equips que inicien la competició el cap de setmana vinent

By
Updated: febrer 28, 2021

Compte enrere (ara de debò) per a l’inici de la competició. Quatre equips del club lila comencen la seva singladura a les seves respectives lligues després d’un any de no jugar cap partit oficial. Aquests equips són el sènior femení, que debutarà la pista del CB Roser (dissabte 6 de març, 17 h ), el cadet femení 05 A, que visitarà la pista del Femení Sant Adrià A (dissabte 6 de març 18 h) i l’infantil femení preferent, que rebrà al Sagrat Cor el SESE (dissabte 6 de març, 12.45 h). El júnior femení preferent debutarà l’altre cap de setmana perquè en aquest li ha tocat jornada de descans al seu grup.

Per poder disputar aquests partits en una competició que estarà sota la tutela en última instància de la federació espanyola, els equips hauran de passar una prova de test d’antígens de coronavirus abans de cada jornada. Així, el TGN Bàsquet ja disposa d’aquests tests a les seves instal·lacions i les proves es faran aquest dijous al vespre. Un equip de professionals de la Clínica Vida’m aniran al pavelló del Sagrat Cor per fer les proves a les jugadores i al cos tècnic. Els tests han estat adquirits en un dels laboratoris recomanats per la federació espanyola i catalana i els protocols per a la realització de les proves l’ha dissenyat l’esmentat centre mèdic, que disposarà dels resultats en només 15 minuts.

«Ha passat molt de temps des de l’última vegada que els nostres equips van competir i ara podrem tornar a veure’ls competir. Això és motiu d’esperança per a tots nosaltres. Per a fer-ho possible, hem esmerçat molts esforços, també econòmics, perquè disposar d’aquests tests per al que resta de temporada suposa una inversió molt gran», diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet, que destaca la feina que s’ha fet des de tots els estaments del club per tal de mantenir l’activitat esportiva malgrat les constants restriccions imposades des de la Generalitat. «Ha estat mèrit de tots. La nostra prioritat sempre ha estat preservar la salut i la seguretat dels nostres esportistes compaginant-ho amb el desenvolupament de la nostra activitat. No ha estat fàcil, ens hem hagut d’anar adaptant a les diferents circumstàncies, moltes de les quals canviaven d’una setmana per l’altra. Crec que ho hem aconseguit», explica. Grups bombolla per classe, entrenar amb mascareta, grups reduïts, equips mixtos, entrenar els dissabtes, la possibilitat d’entrenar només a l’aire lliure gràcies a les instal·lacions a cel obert de l’escola Vedruna Sagrat Cor, etc. Tota una sèrie de mesures perquè finalment pugui arribar, de moment, un cap de setmana com el vinent, en què la samarreta del TGN Bàsquet tornarà a sortir a les pistes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *