El TGN Bàsquet, juntament amb l’escola Sagrat Cor, millora ostensiblement les seves instal·lacions

By
Updated: octubre 7, 2016

Aquesta temporada els equips del TGN Bàsquet podran entrenar i competir amb millors condicions. El club i l’escola Vedruna Sagrat Cor han fet una inversió important per adequar les instal·lacions existents i el canvi ha estat espectacular. De fet, al vespre, quan s’entra a peu de pista dins el pavelló la millora salta a la vista: hi ha una gran claror que permet entrenar i jugar amb unes condicions excel·lents. El canvi en la il·luminació ha estat part del pla de millora en aquest apartat realitzat per l’Escola Vedruna Sagrat Cor —el pavelló és seu, tot i que el gestiona el TGN Bàsquet— en tot el centre. «Hem canviat la il·luminació de gran part de l’escola. Estem apostant molt per l’eficiència energètica i això ho hem treballat mitjançant un finançament de Gas Natural per fer el canvi de la il·luminació convencional a led, que ens ha permès canviar la major part de llums del centre, i tots els del pati i el pavelló», diu Jame Sabater, gerent de l’escola Vedruna Sagrat Cor. Sabater assegura que el cost de tot el canvi de llums, escola, pavelló i pistes, ha estat de 80.000 euros. L’estalvi energètic, segons el gerent, és del 80% només al pavelló i la inversió estarà amortitzada en cinc anys.

pavellow

Aquest és el primer gran pas de modernització del centre que preveu fer una posada a punt de l’edifici de l’escola, que ha complert 50 anys. «Estem molt conscienciats en tot el tema energètic. L’edifici de l’escola acaba de fer 50 anys i estem treballant perquè sigui un edifici més eficient energèticament en tots els aspectes. El pavelló és gestionat pel TGN Bàsquet, però hi ha una col·laboració molt estreta entre les dues parts, per tant, la millora de la instal·lació esportiva ens beneficia a tots. Ara estem pendents de millorar tots els tancaments també, però primer hem de veure com ho podem finançar», diu Sabater.

Pistes exteriors

A banda del pavelló, les pistes exteriors també tenen llum nova. I aquesta no és l’única novetat, la de color vermell, tot just al costat del pavelló també estrena pintura nova. La inversió ha anat a càrrec del TGN Bàsquet i ha costat 8.888,5 euros. «S’ha fet perquè fa cinc anys que es va construir el pavelló i aquesta va ser l’última data en què es va pintar. Ara ja necessitava una posada a punt. S’ha de tenir en compte que aquesta pista també forma part del pati de l’escola i hi passen més de mil persones cada dia. Relliscava molt i s’ha tornat a pintar amb una pintura antilliscant. És una pintura especial no agressiva amb el medi ambient i també hem pintat les línies de futbol sala perquè els equips del centre puguin jugar», diu Iñaki Liarte, vicepresident del club que assegura que la instal·lació ara és molt millor de la que hi havia, on només podien entrenar els més petits —a la pista exterior— pel perill que suposava pels més grans, que juguen amb més energia, el fet que la pista rellisqués.

pista-exteriorw

pista-exterior-1w

pista-exterior-3w

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *