El TGN Bàsquet no cedeix i guanya in extremis al Joventut les Corts (49-50)

Updated: octubre 20, 2021

El TGN Bàsquet va vèncer a l’últim minut, tot i el desencert, a la pista del Joventut les Corts. L’equip marxa de Barcelona content amb la seva tercera victòria consecutiva i tornant a guanyar de molt poc a aquest conjunt, en un matx que sempre es presenta igualat fins al final. L’inici del partit va ser molt favorable per a les liles, que van aconseguir un avantatge de 8 punts (6-14). Però la bona ratxa de les tarragonines es va frenar per culpa del desencert, amb un percentatge de tirs de tres molt baix, ja que dels 19 triple que van tirar tan sols en va entrar un de Ferrús. La defensa de les locals va ser molt tancada, a més que eren un equip molt físic, i per tant fallar tants tirs va ser un problema a l’hora de sumar punts al marcador. En el segon període les barcelonines van fer un parcial de 10-0 que va igualar el resultat i a partir d’allà van seguir frec a frec durant tot el matx. La concentració de les tarragonines va ser constant i la defensa es va mantindre sòlida a tot el tercer quart. Als últims minuts el Joventut va aconseguir posar-se al capdavant després d’haver estat per darrere des del principi de la segona part, però un tir lliure de la Pascu a l’últim segons acaba donant una merescuda victòria a les del TGN. Neila dona un valor afegit a la victòria ja que les jugadores han suportat amb cap i sense desmotivar-se el gran nombre de cistelles fallades i no han marxat mentalment del partit. Això dona confiança a les jugadores que juguen la propera jornada el derbi contra el CB Valls.