El TGN Bàsquet organitza una jornada oberta a tothom per a millorar el llançament

By
Updated: novembre 21, 2016

El TGN Bàsquet posa en marxa el dia 6 de desembre una iniciativa ambiciosa a la demarcació: una jornada dedicada a la millora del llançament. La sessió està oberta a tots els jugadors que ho vulguin, siguin del TGN Bàsquet o no, des de categoria mini fins a cadet i té un preu de 6 euros per a jugadors del TGN Bàsquet i 10 euros per a la resta  (veure full d’inscripció adjunt). «Al final, totes les accions acaben en un tir. És per això que és vital poder tenir una bona mecànica que garanteixi un alt percentatge d’encerts. El dia 6 de desembre podrem disposar de totes les instal·lacions per aquesta jornada», diu Albert del Rey, un dels responsables de la iniciativa, juntament amb Pau Robert.

La proposta del club lila s’anomena El Dia del Tir i tindrà com a element estrella la màquina automàtica de llançament, única a la demarcació i que, per posar un exemple de la seva exclusivitat, el Joventut de Badalona va estrenar la setmana passada, mentre que el TGN Bàsquet ja fa un parell d’anys que la té. «Volem obrir el club a més experiències, més de les que ja té, i aprofitar els recursos que tenim.  En aquestes sessions volem treballar situacions que no es poden fer cada dia, tecnificar el tir», explica Del Rey.

El TGN Bàsquet organitzarà la sessió en grups reduïts, d’entre 5 i 6 jugadors, que estaran tutelats per un parell d’entrenadors cadascun. «El jugador que vingui ha de tenir clar que li repetirem les coses fins a la sacietat perquè quan surti d’aquí hagi millorat el seu llançament. Ha de quedar clar que aquesta activitat no és exclusivament per als jugadors del TGN Bàsquet, si no que està oberta a tots aquells jugadors d’altres clubs de la ciutat i d’arreu».

 

cartell

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *