El TGN Bàsquet posa en marxa una aplicació informàtica per a facilitar el procés d’inscripcions dels jugadors

By
Updated: juny 28, 2018

El TGN Bàsquet continua el seu procés de millora en tots els aspectes del club i ara està a punt d’activar una aplicació informàtica que li permetrà fer un salt de qualitat en l’àmbit administratiu. D’aquesta manera, les inscripcions dels jugadors de l’entitat per a la pròxima temporada es faran telemàticament a través de la pàgina web. Així, aquells que s’hagin d’inscriure hauran d’anar a la pestanya Inscripcions i hi trobaran un enllaç que els durà a un formulari electrònic on podran omplir els diferents camps i pujar la foto. Els documents necessaris i habituals que s’han d’incloure tradicionalment en aquest tipus de tràmit per a la fitxa, es trobaran a la mateixa pestanya. S’hauran de descarregar i signar i, posteriorment, adjuntar-los telemàticament en el tràmit. «Estrenem una aplicació que ens ha d’aportar més agilitat organitzativa i comunicativa. L’estrena serà en el procés d’inscripció de jugadors en vista a la temporada vinent. Aquest procés d’inscripció fins ara era presencial, s’havien de portar els documents físicament i entregar-nos-els i, a partir d’ara, anirà tot per internet», diu Jordi Crespo, màxim responsable de l’àrea administrativa del club.

Amb aquesta eina, les dades de cada jugador quedaran incorporades automàticament a la base de dades el club. De moment, i a l’inici, aquesta aplicació es farà servir per a les inscripcions dels jugadors però el club té al cap fer-ho servir, més endavant, per a les diferents activitats que organitza, com el 3×3, els campus, etc.

«L’aplicació és de Playoff Informàtica, una empresa que treballa amb molts clubs de l’Estat i que també està vinculada amb la Federació Catalana de Bàsquet i el Consell Esportiu del Tarragonès. Això ens facilita molt les coses perquè ens pot vincular les aplicacions de les dues organitzacions, que és on els nostres jugadors competeixen. Raül Bonet i jo vam fer unes jornades de formació a Sabadell però durant els últims mesos hem estat en contacte amb aquesta empresa per acabar de polir detalls», explica Crespo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *