El TGN Bàsquet, present en el Dia Internacional de la Dona

By
Updated: març 8, 2018

El TGN Bàsquet Club, una entitat que ha apostat des del seu naixement per l’esport femení (els dos equips sèniors que té, per posar un exemple, són femenins), ha estat molt present en el Dia Internacional de la Dona que se celebra avui. Així, dos representants del club, la jugadora del sènior A, Anna Garcia, i l’entrenador ajudant del mateix equip, Jordi Crespo, han passat aquest migdia pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona, que havia muntat un estudi al hall del Teatre Tarragona, situat a la Rambla Nova.

En el programa, que conduïa la periodista i presentadora tarragonina Silvia Petit, han passat diverses personalitats femenines de la ciutat per tal d’explicar les diferents experiències com a dones en els diferents camps professionals. En l’apartat esportiu ha estat el torn del TGN Bàsquet, que ha compartit taula amb la triatleta Dolça Ollé Gatell, que competeix en la categoria Iron Man (la més dura del panorama d’aquest esport).

«No he sentit cap discriminació pel fet de ser noia a l’hora de jugar a bàsquet perquè formo part d’un club que sempre ha apostat per la branca femenina», ha dit Anna Garcia en una de les seves intervencions. Garcia sap molt bé de què parla perquè ha militat en totes les categories del TGN Bàsquet, des que va començar a jugar a bàsquet fins ara que juga en el sènior femení A de Copa Catalunya.

Dimarts passat va ser l’excapitana del sènior femení A, entrenadora i membre de la junta del TGN Bàsquet, Montse Martí, qui va passar pels micròfons d’una altra emissora, en aquest cas de la Cadena Ser per a explicar la seva experiència com a esportista en un àmbit, precisament l’esport, on són els nois qui acaparen majoritàriament l’atenció mediàtica. Podeu escoltar la intervenció de Martí en el següent àudio (a partir del minut 12).

ENTREVISTA A MONTSE MARTÍ A LA CADENA SER

La vocació femenina del TGN Bàsquet és un fet, tal i com es pot comprovar amb la gran quantitat d’entrenadores que conformen la seva àrea tècnica: un total de 20. Des del club ja es va posar en relleu la importància de les nostres entrenadores amb un article publicat el 6 de novembre del 2017:

Actualment el club compta amb 19 equips femenins del total dels 34 que té (un és mixt, el de l’Escola de P4 i P5).

El TGN Bàsquet és un club compromès amb la formació d’esportistes i, alhora, de persones i les noies no són, evidentment, una excepció. La voluntat del club és continuar amb la seva aposta pel bàsquet femení amb més ganes i il·lusió si això és possible com fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.