El TGN Bàsquet recapta gairebé 500 euros en el seu concurs de cocs per a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

By
Updated: gener 21, 2018

Èxit rotund en la iniciativa del TGN Bàsquet per ajudar la Fundació Catalana d’Esclereosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls. El club lila, que aprofitant la presentació de tots els equips ahir dissabte va convocar un concurs de cocs, va recaptar finalment 446,50 euros que aniran íntegrament a l’esmentada fundació.

Al final es van presentar 18 participants (Susana Francés, Maria Mayor, Àngels Pomerol, Marta Sánchez, Anna Garcia, Paula Porras, Laia Mallol, Irene i Anna Escoda, Noemí Sans, Carla Arts, Marina Picó, Irene Lorenzo, Alexia i Helena Villalba, Natàlia Peiret, Jordina Castellano, Sofia Sicilia, Roger Giménez i Martín Sánchez) i 5 cinc més que ho van fer fora de concurs, pel simple fet d’ajudar en aquesta iniciativa solidària. Així, el preu de cada porció es venia a 1,5 euros i els compradors votaven aquell coc que consideraven millor. Les guanyadores van ser Sofia Sicilia de l’equip benjamí femení L9 i la mare de la jugadora Paula Porras de l’equip Infantil femení C, amb 15 punts cadascuna. El premi va ser una dessuadora del TGN Bàsquet.

Les guanyadores del concurs de cocs amb la seva dessuadora de premi.

«Estem molt contentes de com va anar la jornada, teníem 18 cocs apuntats i al final en van ser 23, 5 dels quals la gent només els va portar perquè volia participar per l’ELA. Hi va haver molt bona rebuda per part de tothom, les famílies del club estaven contentes de poder participar en un acte com aquest,  i ens felicitaven per la bona iniciativa.
Cal destacar que durant la tarda hi va haver gent que va pagar més diners pels trossos de coc que van agafar», diu Montse Martí, membre del Grup  d’Activitats que formen també Anna Berasategui i Lala López, impulsor d’aquesta iniciativa.

Els cocs feien molt de goig i alguns eren autèntiques obres d’art. Els assistents que van degustar aquests productes de pastisseria van destacar la qualitat dels cocs i la tria dels vencedors va ser molt disputada.

Aportació extra del TGN Bàsquet

A més del que es va recaptar per la venda de trossos de coc (446,50 euros), la junta directiva del TGN Bàsquet va aprovar una donació de 300 euros per a la Fundació Miquel Valls, un fet que reforça encara més el compromís del club amb aquesta iniciativa solidària envers l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Espai per a Ilusión+ i la Fundació Miquel Valls

Paral·lelament al concurs de cocs, el TGN Bàsquet va cedir l’entrada del pavelló del Sagrat Cor perquè la Fundació Miquel Valls posés un stand, així com Ilusión+, la marca de vins de Pau Torres i la seva esposa Gina, poguessin vendre els seus vins que tenen una finalitat solidària. Torres, que pateix la malaltia de fa poc més de quatre anys, va explicar el seu projecte davant el públic que omplia les graderies del pavelló lila abans de la presentació dels equips del club. Els assistents van escoltar en un silenci molt respectuós i van premiar l’esforç de Torres amb un gran aplaudiment. «El que es tracta és de donar a conèixer aquesta malaltia i que la societat sigui conscient del problema», va dir Torres. Un aspecte que amb la iniciativa del TGN Bàsquet, es va complir de sobres ahir al pavelló del Sagrat Cor.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *