El TGN Bàsquet recupera les bones sensacions guanyant el derbi contra el CB Valls (68-56)

Updated: març 24, 2022

El Sènior copa del TGN Bàsquet aconsegueix la victòria en el primer derbi de la segona fase, contra el CB Valls. Dels tres derbis que s’han jugat aquest ha estat el de més qualitat per part de tots dos equips. Les tarragonines van fer una molt bona primera part assolint els objectius marcats: intensitat defensiva i ritme en atac. Però les vallenques van aguantar molt bé i no van permetre anotar amb facilitat a les liles. Al descans el marcador era 34-29, un resultat que preocupava les del TGN i donava esperances a les del Valls. La sortida del conjunt lila al tercer període va ser decisiva per trencar el partit. Amb un parcial 18-10 van arribar a tenir una avantatge de fins a 15 punts que va deixar el Valls sense possibilitats de remuntar. L’últim quart va ser per a les blanquirojes, que van estar molt encertades i van aprofitar la relaxada defensiva de les liles per sumar punts al marcador. El Valls jugar amb molt més ritme que en el primer enfrontament contra el TGN (63-44), i el TGN va donar la cara per intentar esborrar la derrota en el segon derbi a la pista del Valls (54-48).

El cos tècnic del Sènior Copa valora molt positivament l’enfrontament: “és una victòria que ens dona tranquil·litat per afrontar els següents partits”.