El TGN Bàsquet remunta 11 punts en l’últim quart i guanya al límit al CB Roser (52-50)

Updated: novembre 16, 2021

El Sènior femení del TGN Bàsquet ja té la cinquena a la butxaca després de fer un parcial en l’últim temps de 20-7. El partit va estar decantat cap al rival els tres primers períodes, però una reacció a temps de les liles va acabar cap girant el marcador. No van estar ni massa encertades ni dures des del principi i això va donar ales a les barcelonines que ho van aprofitar molt bé.

El ritme del partit el va marcar l’equip visitant des de l’inici, i es va fer evident per culpa de la incapacitat del conjunt lila d’aturar els seus atacs ràpids. A més les del CB Roser van estar, en la primera part, més encertades, van aprofitar les petites errades de concentració a darrere del TGN i van anotar de segones oportunitats dominant el rebot. En atac les liles van ser molt poc regulars, amb dificultats per atacar la defensa en zona i a sobre desencertades (descans 25-33). Tot plegat va fer mal a les tarragonines que es veien en la mateixa situació de la jornada anterior, contra l’Igualada, on el rival es mostrava superior i elles intentaven sense èxit tornar a agafar les regnes del partit.

Tot i la irregularitat de la primera part, la segona va estar molt més dirigida pel ritme lila. Van sortir amb molta força i apujant la intensitat defensiva, cosa que va acabar ofegant les barcelonines. Aquesta duresa defensiva les va permetre tenir moltes ocasions per anar sumant punts al marcador. Finalment una cistella de Cortiella va empatar a 48 el marcador. Tot seguit van xiular una falta en contra i a continuació una a favor. L’alt percentatge de tirs lliures demostra la concentració de tots dos equips. Els dos últims tirs lliures de Guelvenzu donen la victòria al TGN Bàsquet.

L’entrenador Víctor Neila diu que aquesta és una victòria amb molt de mèrit venint de perdre i per haver remuntat a l’últim quart 11 punts. Ara mateix el conjunt va tercer a la lliga, per sota del Grup Barna i de l CB Igualada, i en Neila vol mantenir el seu equip a la part de dalt de la classificació.