El TGN Bàsquet rep el premi Auriga Fuscus per l’organització del Torneig de Cambrils

By
Updated: octubre 10, 2016

La ingent tasca del TGN Bàsquet per a la promoció de l’esport de la cistella i, sobretot, en el bàsquet de formació ha rebut el reconeixement en forma de premi. El club lila va rebre el guardó Auriga Fuscus per l’organització del Torneig Internacional de Setmana Santa a Cambrils, un campionat que compta amb tretze edicions. El premi s’inclou en la categoria de «millor programa, esdeveniment o activitat esportiva d’edat escolar, iniciativa o incorporació de noves pràctiques esportives, o per l’augment significatiu de practicants en el seu àmbit».

El Torneig de Cambrils és tot un referent en els campionats internacionals i hi participen equips des de la categoria benjamina fins a infantil, tant masculins com femenins. Actualment, l’èxit del torneig és absolut, i es troba a la seva màxima capacitat, amb uns 70 equips participants d’arreu de Catalunya, l’Estat i Europa. «Estem molt contents amb aquest premi perquè suposa un reconeixement a la feina que fem de molts anys. Estem orgullosos de la nostra feina, d’allò que fem i, sobretot, de la nostra gent. Comptem amb un grup humà fantàstic i sense ells no seria possible fer el Torneig de Cambrils ni res. Aquest premi també és seu», diu el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam.

Els trofeus Auriga Fuscus es van entregar al Teatre Auditori del Centre Cultural del Morell el passat divendres 7 d’octubre.

Nova edició confirmada

L’Ajuntament de Cambrils va confirmar fa uns dies que el TGN Bàsquet podrà disposar novament de les instal·lacions esportives municipals per poder organitzar la catorzena edició del Torneig de Setmana Santa. Continua, per tant, la vinculació amb la localitat de la Costa Daurada com a seu del campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.