El TGN Bàsquet tanca les tecnificacions d’alevins de la temporada amb gairebé 70 jugadors en l’última sessió

By
Updated: maig 7, 2018

El TGN Bàsquet va finalitzar ahir diumenge les tecnificacions d’alevins d’aquesta temporada en un nou èxit de participació. El pavelló del Sagrat Cor va rebre gairebé una setantena de jugadors i jugadores del TGN Bàsquet i d’altres clubs i escoles de la demarcació que es van posar a les ordres dels entrenadors de l’entitat lila. «Va ser una sessió massiva, amb una participació molt alta, potser la més multitudinària d’aquest curs», diu Pau Robert, responsable de les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet.

Així, els tècnics del club van consolidar una sisena estació perquè la rotació en els exercicis fos més fluida. «Habitualment teníem cinc estacions, que són els exercicis que fem per treballar diferents aspectes del joc però enguany hi ha hagut molts jugadors i hem habilitat una estació més», explica Robert.

El TGN Bàsquet va decidir donar un petit obsequi a tots els jugadors que ahir van formar part de l’última tecnificació de la temporada. «Estem molt contents de la resposta dels jugadors i jugadores i no només per la sessió d’ahir, sinó per la fidelitat que han demostrat durant tot el curs. Com a mostra del nostre agraïment els vam donar un obsequi, perquè molts no havien fallat cap dia i, a més, els vam informar sobre els nostres campus d’estiu. Creiem que si els nois i noies i els seus pares confien en nosaltres per la nostra manera de treballar segur que triaran els nostres campus per a continuar millorant a l’estiu i passant-s’ho bé jugant a bàsquet».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *