El TGN Bàsquet tanca un acord amb els Globetrotters perquè jugadors d’aquest equip s’encarreguin de les tecnificacions d’alevins

By
Updated: desembre 28, 2018

[AQUESTA NOTÍCIA ES VA PUBLICAR EL 28 DE DESEMBRE COM UNA BROMA PRÒPIA DEL DIA DELS INNOCENTS]

Un nou pas endavant pel TGN Bàsquet. L’entitat lila acaba de tancar un important acord perquè jugadors i entrenadors del mític equip dels Harlem Globetrotters s’encarreguin de les sessions de tecnificació de jugadors alevins del club.

Les tecnificacions d’alevins són unes de les iniciatives amb més èxit del TGN Bàsquet, acollint desenes de jugadors de tota la demarcació de Tarragona. «Les tecnificacions són un emblema del club. Nosaltres sempre hem apostat per la formació del bàsquet base i aquest acord ens ajudarà a refermar el nostre lideratge», diu Josep Maria Adam, president de l’entitat lila.

Les tecnificacions, tal com indica el seu nom, són sessions que serveixen per a millorar la tècnica individual de cada jugador i jugadora i el TGN Bàsquet ja fa anys i panys que les va posar en pràctica. Els Harlem Globetrotters, per la seva banda, són coneguts mundialment per la seva habilitat en els fonaments tècnics, sent un dels principals el domini de pilota, cabdal per a qualsevol jugador o jugadora.

El contacte amb els Harlem Globetrotters es va produir fa un parell de temporades, quan el primer equip del club, el sènior femení (milita a la màxima categoria del bàsquet català: Copa Catalunya), va tenir a les seves files la jugadora nord-americana Stephanie Douglas, que aleshores era la tretzena jugadora a tota la història del llegendari equip dels Trotters que havia vestit la seva samarreta. «Ells ens van conèixer aquella temporada que Douglas va jugar amb nosaltres. Es van sorprendre de la gran quantitat de jugadors i jugadores que teníem en les categories de formació. Fa poc els contactes es van intensificar fins que hem arribat a un acord», diu Adam.

La presència dels Globetrotters en les tecnificacions d’alevins serà immediata i, d’aquesta manera, ja dirigiran la pròxima sessió, el 20 de gener. Alguns jugadors i jugadores del club han començat a rebre marxandatge dels Globetrotters com a prova de l’acord. A més, està previst que un cop acabi la temporada, els jugadors i jugadores que hagin participat en totes les tecnificacions del TGN Bàsquet aquest curs viatgin a la seu dels Globetrotters a la ciutat de Phoenix (Arizona, Estats Units).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.