El TGN Bàsquet visita la pista del rival més potent de la lliga, el CBF Cerdanyola (dissabte, 19.30 h)

By
Updated: novembre 24, 2017

Mai és un bon moment per jugar contra el CBF Cerdanyola, autèntic totpoderós del Grup 1 de Copa Catalunya femenina. I més si aquest equip ha tingut una setmana de descans abans d’enfrontar-se a tu, i si tu, a més, necessites la victòria. Aquesta és, ni menys ni més, la situació que viu el sènior A del TGN Bàsquet que demà visita la pista del conjunt de Cerdanyola del Vallès (19.30 h).

El conjunt lila necessita més que mai un triomf que compensi la derrota de la setmana passada a la pista del Sant Nicolau (53-52) i no quedar d’aquesta manera definitivament despenjat del grup de dalt, de les quatre primeres posicions. Actualment, el TGN Bàsquet és el sisè classificat amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes, a dos triomfs de la quarta posició que ocupa el CB Lleida. El CBF Cerdanyola és, per la seva banda, segon —tot i que amb un partit menys que la resta— amb un balanç de 7 victòries i 1 derrota (l’Almeda figura com a líder però està amb 7 i 2).

Els dos equips es van enfrontar fa poc al Sagrat Cor en un partit magnífic que el TGN Bàsquet va estar a punt de guanyar. Aquell 4 de novembre —el partit corresponia a la segona jornada, però s’havia ajornat—, les noies d’Albert del Rey van plantar cara però van sucumbir a la gran actuació de la visitant Clara Solé (57-59). El joc interior serà un maldecap perquè Del Rey no pot comptar amb la lesionada Claudia Vadillo, que ja es va perdre el partit de la setmana passada, per fer front a jugadores grans i amb molt talent a les seves mans com l’esmentada Solé i Arbizu.

La defensa, la solidaritat en el rebot contra un equip més gran físicament, i la precisió a l’hora d’atacar, és a dir, no cometre errades i tenir bons percentatges de tir, seran fonamentals si es volen tenir possibilitats de victòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *