El Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet tanca les inscripcions amb un total de 72 participants

By
Updated: març 12, 2018

El Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet que organitza el TGN Bàsquet Club a la localitat de Cambrils ha tancat la llista d’inscripcions amb un total de 72 participants. El campionat, que es disputarà del 23 al 28 de març, compta amb les categories premini masculí i femení, aleví femení, aleví masculí, infantil femení i infantil femení.

Així, la categoria infantil femenina és la que ha registrat el número més gran de participants amb un total de 20 equips. Aquesta serà la quinzena edició d’un torneig que reuneix equips d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa. Així, de França arriba puntual a la seva cita el Toulouse Travel Team i d’Irlanda, a banda dels Meteors, que ja acumulen un grapat de presències a Cambrils, també hi serà l’UCD Marian Basketball Club. Hi haurà clubs que debutaran al campionat, com el Colegio Santa Susana de Madrid, i molts altres que venen de terres catalanes.

Enguany es trobaran a faltar alguns dels il·lustres: com el CD Romareda, Doctor Azúa o  perquè les dates del curs escolar a l’Aragó impedeixen la seva presència cada dues edicions. Una excepció a aquest fet és El Salvador perquè aquest centre d’ensenyament va incloure el bàsquet dins el seu programa educatiu, un fet que li permet assistir al campionat sigui en les dates que sigui.

L’absència de la majoria d’equips aragonesos es nota en la participació final d’enguany (72) perquè, en l’edició passada, per exemple, Doctor Azúa va dur 11 equips al Torneig de Cambrils. «L’any passat vam batre el rècord de participants amb uns 80 equips però ens vam adonar que era una xifra massa gran. Tot i que organitzativament tot va anar com un rellotge, sense contratemps, preferim tenir un nombre inferior, al voltant dels 70 perquè ens permet treballar més còmodament. Amb tot, estem parlant que hi haurà una gran quantitat de partits igualment», diu Iñaki Liarte, màxim responsable del Torneig de Cambrils.

Port Aventura i Ferrari Land

El campionat començarà divendres dia 23 de març amb l’arribada dels equips i la competició s’iniciarà dissabte 24. Enguany, com la resta d’edicions, el dia de descans serà dilluns (26) però hi ha una novetat: a banda de l’entrada a Port Aventura per a tots els participants també n’hi haurà una per a Ferrari Land, o sigui que els equips podran gaudir d’aquest nou parc sobre la marca italiana d’automobilisme, que només compta amb un altre parc a Abu Dhabi.

En els pròxims dies es publicarà el calendari oficial amb tots els partits de la 15a edició del Torneig de bàsquet i minibàsquet de Cambrils.

 

QUADRE DE PARTICIPANTS

CUADRO DE PARTICIPANTES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *