El Torneig de Cambrils tanca les inscripcions amb un total de 72 equips participants

By
Updated: març 13, 2019

Els grups estan tancats. L’equip organitzador del Torneig de Bàsquet i Minibàsquet que el TGN Bàsquet celebra a Cambrils ha finalitzat el període d’inscripcions amb un total de 72 equips participants en les sis categories del campionat: premini femení, premini masculí, mini femení, mini masculí, infantil femení i infantil masculí.

La categoria amb més participants ha estat la d’infantil femení, amb 20 equips. Com sempre, els clubs que disputaran el campionat arriben de tot arreu de Catalunya, la resta de l’Estat i de l’estranger, com el Toulouse Travel Team de França (tot i que és un equip format per jugadors de tot el món) i el Meteors d’Irlanda.

Amb aquesta edició, hauran estat un total de 835 equips els que hauran participat en el Torneig de Cambrils en les seves 16 edicions (la d’enguany és precisament la setzena).

Enguany, el Torneig de Cambrils es disputarà del 12 al 17  d’abril. Com sempre, el primer dia (divendres) serà el de l’arribada d’equips a l’hotel de concentració, mentre que dissabte 13 d’abril s’iniciarà la competició. Dilluns 15 d’abril és el dia de festa que els equips aprofiten per visitar Port Aventura (en el preu de la inscripció hi figura una entrada gratis per aquest parc temàtic) i dimarts es disputaran les fases finals. Dimecres és el dia de les finals i de l’entrega de premis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.