Els equips cadets del TGN Bàsquet fan un bon paper en la Copa Pirineos

By
Updated: maig 29, 2019

Els equips cadets (masculins i femenins) del TGN Bàsquet que van participar en la Copa Pirineos que es va disputar a Sabiñánigo el cap de setmana passat van fer un bon paper en un torneig de molt de nivell. Així, la participació d’equips campions en les seves respectives competicions autonòmiques o en fases finals dels campionats d’Espanya posava a prova la competitivitat dels jugadors i jugadores liles que se’n van sortir, però, prou bé.

Així, el cadet femení 03 B va quedar en cinquena posició de la seva categoria després d vèncer el primer partit contra l’Olivar (51-24) però perdre clarament en el segon matx contra el CN Helios, campió d’Aragó i posteriorment campió del torneig, per 64-31. Això va obligar les tarragonines a jugar pel 4rt i 6è lloc al TGN Bàsquet en la segona fase. En el primer partit, derrota contra el CN Helis A2 per 20-23, en un partit marcat per la manca de tensió i energia física de les liles. En l’últim partit del campionat, les noies que entrena José Córcoles es van imposar a l’Iraurgi del País Basc per 28-20.

Per la seva banda, el cadet masculí 03 A, disputava la primera fase en un grup de tres equips. En el primer partit, el TGN Bàsquet va perdre contra l’Stadium Casablanca per 48-40. Les errades puntuals en defensa dels tarragonins els va condemnar a la derrota. En el segon matx, els liles també van perdre contra el Doctor Azúa per 66-52. Els de Saragossa eren superiors físicament i això va ser decisiu per entendre el resultat. En la segona fase, el cadet masculí 03 A va derrotar un altre dels equips de l’Stadium Casablanca (24-49). Finalment, en l’últim partit jugat diumenge, el TGN Bàsquet va tornar a vèncer, aquesta vegada contra l’equip basc de l’Iragaz ISB (32-21). La bona segona fase va deixar bon gust de boca als jugadors que entrena Javier García excepte per la lesió (per un esquinç de turmell) de Pau Cort.

Un altre dels equips del TGN Bàsquet que va participar en el campionat va ser el cadet femení 04 B que va anar de menys a més. Les liles van arribar al torneig amb només set jugadores per les nombroses baixes per lesió. Tot i això, l’equip d’Adrià Adam deixar-se la pell a la pista. En el primer partit, el TGN Bàsquet va perdre clarament contra el Movilteck ISB del País Basc, un equip que havia jugat el campionat d’Espanya (10-49). En el segon matx, les tarragonines van perdre contra el CN Helios A2 (46-22), en un partit marcat per la força física de les aragoneses. En la segona fase, el TGN Bàsque es va enfrontar amb el CB Taraconte (Canàries). Va ser, possiblement, el pitjor partit de l’equip lila, que va caure per 35-21. Finalment, en l’últim partit del campionat, les tarragonines es van imposar a l’Stadium Casablanca (41-28) en el que va ser el millor matx del TGN Bàsquet en tot el torneig.

Dels altres dos equips del TGN Bàsquet, el cadet masculí 04 A va finalitzar en tercera posició mentre que el cadet masculí 03-04 va ser sisè.

CLASSIFICACIONS DE LA COPA PIRINEOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *