Els equips del TGN Bàsquet en el moment de l’aturada de la competició: el cadet femení 05 A

By
Updated: abril 3, 2020

El cadet femení 05 A no va tenir temps d’agafar-li la mida a la competició quan la lliga es va suspendre. L’equip que entrena David Artero només havia disputat un partit de la segona fase en la competició cadet femení grup especial de 1er any quan es va produir l’aturada. El matx, jugat a la pista del CB Granollers es va perdre per ben poc (48-45) i deixava el conjunt lila a la part baixa de la classificació. S’ha de dir, però, que el TGN Bàsquet està competint contra els millors equips de tota Catalunya d’aquesta edat. Les tarragonines van fer una bona primera fase, acabant cinquenes del seu grup i guanyant-se el passi al grup d’ascens en la segona, on hi ha els més forts.

L’hàndicap pel TGN Bàsquet és que els resultats de la primera volta s’arrosseguen en la segona, és a dir, si, com és el cas, el conjunt lila quedava emmarcat en grup d’ascens en la segona fase, arrossegava els resultats contra els equips amb els quals havia compartit grup en la primera fase i que també s’havien classificat per la lliga d’ascens. D’aquesta manera, el combinat tarragoní començava la competició amb un balanç de triomfs i 6 derrotes, que ara ja és de 2 i 7 després de caure a Granollers.

Les noies de l’equip lila ocupen la novena posició (d’un grup de 10; en la primera fase, els 5 primers classificats dels dos grups passaven al grup d’ascens, mentre que els classificats entre el sisè i desè lloc a la primera fase, competien en el grup per evitar el descens). Els quatre primers classificats del grup d’ascens jugaran la final a quatre per aconseguir el campionat i, a més, tenen la possibilitat d’obtenir plaça per a la lliga Cadet Preferent (la màxima de tota Catalunya) la temporada vinent. El TGN Bàsquet ho té molt difícil per arribar als quatre primers llocs perquè els dos primers sumen 7 triomfs i el tercer i quart classificats en tenen 6.

«El nostre objectiu era aconseguir la classificació pel grup d’ascens i, a partir d’aquí madurar en l’aspecte competitiu i a nivell tàctic», diu David Artero, que es lamenta de les moltes lesions que ha patit el seu equip durant la temporada: «Hem treballat molt a partir de conceptes i ens hem refet de les baixes de tot el curs a còpia de molt d’esforçi de compromís. En aquesta segona fase volíem demostrar la nostra evolució. Tocarà esperar».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *