Els equips del TGN Bàsquet en el moment de l’aturada de la competició: el cadet femení 05 B

By
Updated: abril 22, 2020

El cadet femení 05 B estava fent una temporada esplèndida fins al moment en què la competició es va suspendre. El conjunt que entrena Adrià Adam ha anat de menys a més durant el curs i actualment és líder de la classificació en una segona volta on encapçala el grup únic de nivell A (hi ha categories B i C també) amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes. El segueixen CB Àguiles (5 victòries) i Manyanet i Reus Deportiu (amb 4 triomfs), tots tres amb un partit menys que les liles. De fet, si l’Àguiles guanyés el partit que té pendent contra el Reus Deportiu (a la pista reusenca), arrabassaria el lideratge al TGN Bàsquet. Els quatre primers equips es classifiquen per a la final a quatre que dirimeix el campió de Tarragona en una segona fase de la qual falten per disputar set partits.

En la primera fase el cadet femení 05 B va acabar en cinquena posició, superat per quatre rivals que actualment es troben per sota d’ell a la classificació. La progressió del grup ha estat, per tant, evident.

«A principi de temporada no ens plantejàvem la situació actual perquè som les més petites de la categoria —és un conjunt de primer any—. Volíem treballar aspectes tàctics bàsics d’atac i defensa i competir al màxim cada partit en un col·lectiu que en altres temporades havia estat un grup guanyador, assolint fites com la de les semifinals del Campionat de Catalunya», diu Adrià Adam. El tècnic lila assegura que si l’equip es classifiqués per a la fina a quatre —per això caldria que la competició es reprengués— seria «tota una fita pel club perquè pocs equips de primer any i competint a la lliga de segon ho aconsegueixen».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *