Els equips del TGN Bàsquet en el moment de l’aturada de la competició: el júnior femení B

By
Updated: maig 4, 2020

L’equip júnior femení B es trobava en plena disputa de la classificació per a la final a quatre del campionat territorial de Tarragona quan es va produir la suspensió del campionat. En aquell moment, el conjunt lila ocupava la tercera posició de la classificació de la segona fase del campionat amb un balanç d’una victòria i una derrota i, per tant, estava en disposició d’accedir a la final a quatre.

En aquesta segona fase es trobaven els sis millors equips de la primera part de la temporada, que s’havia disputat en un format de dos grups de 9 i 8 equips respectivament, estant el TGN Bàsquet emmarcat en aquest segon en el qual va quedar en tercera posició, última plaça que donava accés al grup de la lluita pel campionat de la segona fase.

En la primera fase, les noies que entrena Laureà Català van acabar amb un balanç de 10 victòries i 4 derrotes, rere l’AE Claret (14 i 0) i l’ADT (12 i 2). En la segona fase el líder fins al moment era el Salle Ploms Verd (2 i 0) mentre que l’AE Claret era segon amb 1 triomf i 1 derrota.

L’objectiu de la final a quatre —amb el campionat de Tarragona com a premi— semblava, doncs, factible tot i que encara quedaven vuit jornades per disputar i la igualtat semblava màxima en el grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *